Bătaie şi focuri de armă într-un club din Flămânzi

pistolScandal puternic într-un club din oraşul Flămânzi, duminică dimineaţă, terminat cu bătăi şi focuri de armă. Altercaţia a pornit, în jurul orei  03.00, între trei tineri din Satu Mare şi un tânăr de 23 ani, din orasul Flămânzi. In aplanarea conflictului a intervenit administratorul clubului, Sorin Ţapu, de 45 de ani, din comuna Frumuşica,  împreună cu personalul de pază. S-a reușit pentru moment scoaterea acestora din club, dar după aproximativ 20 minute cei doi agresori au revenit și au pătruns cu forța în club prin agresarea personalului de pază.

In momentul în care aceștia au încercat să-l agreseze, Sorin Ţapu a executat două focuri de avertisment,  însă văzând că tinerii nu încetează acțiunea violentă, a executat un foc de armă în zona picioarelor lui Alin Olariu, rănindu-l la piciorul stâng. Ceilalţi doi nu au fost intimidați însă de executarea focurilor de armă și au continuat scandalul, paznicul     fiind agresat în continuare şi de alţi indivizi.  După ce agresorii au părăsit incinta clubului, Sorin Ţapu a sesizat lipsa pistolului cu bile de cauciuc, deținut legal, precum și a sumei de 8.300 lei provenite din încasări.

 Din cercetările efectuate a rezultat că arma a fost găsită imediat după incident de către gestionarul localului și predată organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii efectuează cercetări faţă de Alin Olariu şi alţi trei tineri sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt calificat.     

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *