Preşedintele Consiliului Judeţean: Şcolile ar trebui să fie pregătite pentru noul an şcolar, pentru că primarii noştri au primit bani

Florin Turcanu, presedintele CJ
Florin Turcanu, presedintele CJ

Şcolile din judeţ ar trebui să fie pregătite pentru începerea noului an şcolar. Cel puţin asta crede preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, care susţine că primăriile au primit suficiente fonduri astfel încât să fie direcţionaţi bani şi pentru igienizarea unităţilor de învăţământ. El spune că va face vizite în teritoriu pentru a se convinge de acest lucru.

Vreau să merg în teritoriu să văd cum stau lucrurile. Din punctul meu de vedere, şcolile ar trebui să fie pregătite, pentru că primarii noştri au primit bani. Alţii mai mult, alţii mai puţin, dar au primit bani„, a precizat Ţurcanu.

One thought on “Preşedintele Consiliului Judeţean: Şcolile ar trebui să fie pregătite pentru noul an şcolar, pentru că primarii noştri au primit bani

  1. Veniti si la Dracsani, sa vedeti ce grup sanitar exista, atat pentru cadre, cat si pentru elevi. Daca nu ma credeti, intrebati-l pe Florinel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *