Un poliţist de frontieră a urcat băut la volan şi a lovit un surdo-mut

aparat etilotestAccident pe fondul consumului de alcool la Ştefăneşti produs, sâmbătă seară, de un poliţist de frontieră. Ştefan Condrea, de 37 ani, din oraşul Ștefănești, lucrează la Sectorul Poliţiei de Frontieră Stânca. Sâmbătă seară, în timp ce conducea un autoturism în Ștefănești, a surprins și accidentat grav un bărbat de 40 ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa în calitate de pieton pe marginea părţii carosabile.

Poliţistul de frontieră a fost cu aparatul etilotest, rezultând o concentaţie de 0,92 mg/l alcool în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoșani, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

El este cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, urmând ca la finalizarea investigațiilor medicale fapta să fie încadrată conform procedurii penale.

S-a declanşat cercetarea prealabilă în regim de urgenţă şi urmează a se dispune măsuri în consecinţă„, a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Botoşani, Minodora Răcnea.

One thought on “Un poliţist de frontieră a urcat băut la volan şi a lovit un surdo-mut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *