Investiţii europene în municipiul Botoşani realizate, dar neachitate

spitalul de recuperare sf gheorghe botosani
Spitalul de Recuperare Sf. Gheorghe

La doar două din cele zece proiecte cu finanţare europeană ce se derulează în municipiul Botoşani sunt achitate lucrările către constructor, a afirmat primarul Ovidiu Portariuc. Acesta susţine că multe dintre investiţii au fost finalizate cu mult timp în urmă, însă nu au fost achitate nici la această dată. Este vorba de proiectul de la Spitalul de Recuperare, de pietonalele din municipiu.

Vorbim de opt proiecte care sunt achitate numai în proporţie de 5-10% şi care vor trebui să le ducem în următorii doi-trei ani. Tot ceea ce este vizibil s-a prezentat ca fiind realizat, e realizat, dar nu achitat. Şi începem de la Pietonal, parcuri, spital renovat„, a precizat Ovidiu Portariuc.

One thought on “Investiţii europene în municipiul Botoşani realizate, dar neachitate

  1. Asta a fost politica pedelisto-fluturista , ca sa vada lumea ca muncesc din greu, au inceput mai multe asa-zis obiective de importanta deosebita (de ce ne-o fi trebuit pietonalul placat cu pavele de cea mai proasta calitate , sau fantani-cavouri placate cu granit din america de sud ????), le-au finalizat precar, platindu-le partial, lasand datorii imense celor care vin dupa ei, pentru a-i numi apoi incapabili… Nu credeau ei ca vor fi inlocuiti, dar pentru orice eventualitate au indatorat fara acoperire inca trei generatii de acum inainte… fara sa fie absolut nevoie de binefacerile lor investitionale…. un singur lucru a contat pentru ei…. COMISIONUL…. Sper din toata inima ca noiii urmasi sa nu se contamineze de aceeasi boala !!!!!…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *