Jandarmii şi poliţiştii botoşăneni s-au antrenat pe Stadionul municipal înainte de startul campionatului

jandarmi la stadionÎn data de 16 august, la Stadionul municipal Botoşani , jandarmii au efectuat activităţi de pregătire teoretică şi practică cu reprezentanţii societăţilor de pază şi protecţie care asigură măsuri de ordine în incinta arenelor sportive. Totodată, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au desfăşurat activităţi de pregătire cu efective ale Poliţiei Locale din municipiile Botoşani şi Dorohoi, în vederea perfecţionării procedurilor ce se aplică în cazul asigurării măsurilor de ordine în arenele sportive.

Având în vedere începerea campionatului de fotbal, jandarmii botoşăneni vor avea întâlniri şi cu liderii galeriei locale, pentru a le prezenta acestora obligaţiile ce le revin în conformitate cu prevederile legii nr.4/2008, precum şi sancţiunile pe care le vor atrage prin nerespectarea prevederilor legale.

Jandarmii speră ca şi în sezonul competiţional 2012-2013, suporterii botoşăneni să se comporte la fel de civilizat  ca şi până acum şi să-şi încurajeze echipa favorită în limitele fair-play-ului, se precizează într-un comunicat al IJJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *