Daniela Juravle, director interimar DGASPC: Am făcut controale şi nu am constatat că s-ar sustrage bunuri alimentare din centre

Daniela Juravle, director interimar DGASPC
Daniela Juravle, director interimar DGASPC

În bucătăria Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului nu se fură. La această concluzie a ajuns conducerea instituţiei, după ce a efectuat mai multe controale în centre, dar şi la bucătăria instituţiei.

Daniela Juravle, director interimar al DGASPC, a declarat că în urma acestor verificări nu au fost depistate nereguli. Totuşi, date fiind semnalele trase de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, cu privire la acest aspect, reprezentanţii instituţiei vor pune un paznic din interior, întrucât bugetul instituţiei nu permite angajarea unei firme de pază.

Am făcut controale, neanunţate evident, şi nu am constatat că s-ar sustrage bunuri alimentare din centre. Este posibil să nu ştim noi. Controalele în centre vor continua, inclusiv la bucătăria din aparatul propriu am continuat verificările„, a spus Daniela Juravle.

3 thoughts on “Daniela Juravle, director interimar DGASPC: Am făcut controale şi nu am constatat că s-ar sustrage bunuri alimentare din centre

  1. bai aurel susu de unde esti tu asa de informat??? reclama asta la politie .. daca ai dovezo clare… nu mai manca rahat cu apa rece …. de unde sa fure bai susu, tu stii cat este alocatia zilnica pentru hrana?? daca si din asta se mai fura … ce mai ajunge la persoana asistata??? …inainte de a a cuza gandeste….daca ai cu ce…daca nu du-te si incaseaza-ti banii pentru postarile mincinoase….pedelist jegos… pe timpul vostru probabil ca asa se proceda… si acum va reamintiti acele vremuri….Sper sa nu se mai repete epoca voastra…..cea mai neagra din istoria tarii….

  2. Pai cum sa-i prinda , nici nu isi doreste asa ceva, e director interimar …e cam flamanda, ia sa vezi cate case isi face si asta pe spinarea amaratilor de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *