Aproape 21.000 de botoşăneni au datorii la fondul de sănătate

Casa de Asigurari de Sanatate Botosani
Casa de Asigurari de Sanatate Botosani

Aproape 21.000 de botoşăneni au datorii la fondul de sănătate, unii dintre aceştia fiind debitori de aproape cinci ani. Carmen Nicolau, director interimar la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, a declarat că botoşănenii datorează la fondul de sănătate peste 20 milioane lei.

Situaţia cu datornicii a fost predată Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, pentru că din luna iulie contribuţia de asigurări de sănătate se plăteşte la ANAF. Noi mai avem câteva procese cu datornicii pe care instituţia noastră le va continua, respectiv pe cele avute pe rol până la preluarea contribuţiilor de către Finanţe. Procesele noi se duc la Finanţe„, a precizat Nicolau.

One thought on “Aproape 21.000 de botoşăneni au datorii la fondul de sănătate

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    datori la voi finndca ne-ati facut asigurati cu japca. pentru ce sa platim? pentru niste doctori imbecili, pentru lipsa de medicamente si pentru putorile cu lefuri mari de la casa de asigurari? mai maimutelor, am nevoie de doctor merg la privat ca oricum aia de la stat acolo ma trimit. ba scap si de adeverintele de rahat dupa care trebuie sa umblu. nu mai spunem de spaga care depaseste consultatia la privat. si nu in ultimul rind la botosani mori cu zile cu asa medici PROSTI ! tariasca iasul, aia merita spaga si oricum sunt mai modesti decat magarii nostri prosti si ingimfati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *