Consilierul lui Florin Ţurcanu a trecut la verificarea sacoşelor bucătăreselor de la Protecţia Copilului. Vezi rezultatul!

dgaspc botosaniConsilierul lui Florin Ţurcanu a trecut la verificarea sacoşelor bucătăreselor de la Protecţia Copilului. Miercuri seară, acesta a efectuat un control la ieşirea din bucătăria unităţii a personalului, însă nu a depistat nicio o neregulă. Preşedintele CJ este sigur că personalul a fost anunţat de acest control de şefa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Daniela Juravle, drept pentru care verificările vor fi făcute de acum înainte inopinat.

Am făcut verificări la ieşirea din bucătărie. Două persoane au ieşit şi nu le-a găsit în sacoşă nimic, iar celelalte nu mai ieşeau. S-a stat o oră şi ceva şi nu mai ieşeau din bucătărie, iar când a intrat peste ele făceau curăţenie… după program. A ştiut de acest control doar consilierul personal şi doamna director. I-am spus că următoarele verificări şi supervizări să le facă singur, fără să mai ştie nimeni, pentru că am suspiciuni ca  s-ar putea ca şi doamna director să fi spus cuiva şi s-a transmis„, a precizat Florin Ţurcanu.

Controalele în această instituţie vor continua.

One thought on “Consilierul lui Florin Ţurcanu a trecut la verificarea sacoşelor bucătăreselor de la Protecţia Copilului. Vezi rezultatul!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    O abjecţie din partea ,,consilierului”..deh,aşa şef aşa subaltern!dacă un consiler se ocupă cu percheziţionarea bucătăreselor,atunci ce fac paznicii??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *