A abandonat un sac de plastic cu 370 pachete ţigări la vederea unor poliţişti

Un tânăr de 31 de ani, în atenţia poliţiştilor după ce s-a dat de gol că deţine asupra sa ţigări de contrabandă. Constantin Dorin B. se deplasa, miercuri, pe strada Donici, având asupra sa doi saci din material plastic de culoare neagră, când a dat cu nasul în poliţişti din cadrul Serviciului de investigare a fraudelor. La vederea acestora, a abandonat sacii.

În urma verificării conținutului celor doi saci abandonați s-a constatat că în unul se află gunoi menajer, iar în celălalt au fost gasite 370 pachete tigari (7.400 tigarete) de proveniență Republica Moldova, având aplicate banderole de marcaj specifice acestei țări.

  Tigarile, in valoare de 2.960 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor față de Constantin Dorin B. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *