Primarul Portariuc, uimit când a văzut morminte în parcarea de lângă Cimitirul Pacea: Este ca în timpul războiului

primarul Ovidiu Portariuc
primarul Ovidiu Portariuc

Primarul Ovidiu Portariuc s-a arătat consternat de faptul că cimitirul Pacea s-a extins atât de mult, încât au apărut morminte şi în parcarea din zonă. Acesta s-a deplasat la faţa locului pentru a cunoaşte mai bine problema cu locurile de veci, însă a rămas uimit când a văzut că sunt morminte şi în stradă. Primarul a declarat că se va încerca găsirea unei variante „de bun simţ” a locurilor de veci, pentru că cimitirul nu se poate exinde oriunde şi pe orice tip de teren.

Am descoperit acolo o chestie foarte interesantă, cu locurile de veci din parcare, şi care mi s-a părut ceva de…Nu se poate aşa ceva. Este ca în timpul războiului, cu mormintele în stradă. Eu nu ştiam ce se întâmplă acolo. Am chemat oameni, am discutat. Alea trebuie stopate acolo. Eu nu am ştiut de situaţia asta, dar când am văzut la faţa locului despre ce este vorba…Mie nu mi se pare normal„, a spus Portariuc.

Executivul Primăriei caută soluţii pentru înfiinţarea unui nou cimitir în Botoşani, în condiţiile în care Cimitirul Pacea epuizează locurile de veci în iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *