Ministerul Dezvoltării a alocat fonduri pentru drumuri şi noi reţele de apă. Vezi unde!

drumuriConsiliul Judeţean Botoşani a primit peste 10 milioane lei de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru reabilitarea, modernizarea sau asfaltarea drumurilor şi pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că 3,9 milioane de lei au fost alocaţi pentru alimentarea cu apă şi 6,28 milioane de lei pentru drumuri.

Astfel, 300.000 lei sunt pentru alimentarea cu apă a localităţii Vf. Câmpului, 3,4 milioane lei pentru alimentarea cu apă a localităţilor Vorona, Poiana, Vorona mare, Joldeşti, Icuşeni, şi Tudora, precum şi 200.000 lei pentru alimentarea cu apă a comunei Manoleasa.

DE asemenea, pentru modernizarea drumului judeţean Vorona-Tudora, limită cu judeţul Suceava au fost alocaţi 6,1 milioane lei, dar şi pentru drumurile comunale Ungureni – Epureni – Iacobeni – Strahotin – Hulub -55.000 lei şi DJ 293 A – Miorcani- Rădăuţi Prut -126.000 lei.

„Sper ca investiţia de la Vorona să o termin cel târziu la anul. Noi avem 650 de kilometri de drum judeţean, din care 21 de kilometri de drumuri pietruite. O să încercăm în patru ani de zile să rezolvăm o mare parte din drumuri’, a afirmat Ţurcanu.

One thought on “Ministerul Dezvoltării a alocat fonduri pentru drumuri şi noi reţele de apă. Vezi unde!

  1. Domnule Presedinte,consider ca loc Hudum,Manastirea Doamnei situate la aprox 3 km de Botosani ar putea fi incluse in program avand in vedere ca ,costurile nu ar fi mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *