Grupul Cheia Sol își invită publicul vineri în parc. Spectacolul de duminică a fost amânat din cauza ploii

Patricia Șovan, unul dintre "piticii" grupului Cheia Sol

Spectacolul pe care grupul Cheia Sol urma să-l susțină, duminică, 12 august, în parcul „Mihai Eminescu” a fost amânat din cauza vremii. Acesta va fi pus pe scena improvizată în foișor, vineri, 17 august,  de la ora 17.30, când botoșănenii sunt așteptați cu mic, cu mare, la suprize fel de fel.

Cântece pentru copii, dar și pentru bunici și părinți, concursuri pentru cei mai frumoși și talentați copii din public,  voie bună, distracție – toate îi vor aștepta pe toți botoșănenii care vor da curs invitației de a petrece două ore în compania micilor artiști de la Cheia Sol.

Alături de membrii grupului coordonat de profesoara Oana Pușcașu se vor afla și micii reporteri ai ziarului Buzz, care vor împărți botoșănenilor prezenți noul număr al ziarului Buzz, publicația tuturor copiilor din Botoșani.

În noul număr al ziarului, îi veți descoperi și pe doi dintre membrii grupului Cheia Sol despre care copiii-reporteri scriu de fiecare dată cu interes și plăcere. Tot ei, acordă, săptămânal, un premiu celui mai popular membru Cheia Sol dintre nominalizările pe care tot ei le fac, în funcție de cât de mult le-a plăcut evoluția copiilor-artiști. Voturile pentru membrii Cheia Sol, propuși într-o săptămână sunt acordate pe siteul micilor reporteri, buzz.4botosani.ro.

„Grupul Cheia Sol le întâlnire tuturor prietenilor și pe cheiasol.ro sau pe contul de facebook cu numele grupului. Până atunci, vă așteptăm, vineri, 17 august și duminică, 19 august, de la ora 17.30, pentru a sărbători împreună vara în acorduri muzicale!!!”, susține Oana Pușcașu, președintele Asociației Culturale Cheia Sol Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *