Un profesor nu s-a putut titulariza cu nota 9,32. Vezi de ce!

repartizare profesoriSituaţie neobişnuită înregistrată în acest an şcolar la repartizarea cadrelor didactice pe posturi. Pentru că repartizarea s-a realizat pe mai multe centre şi nu unul, zeci de profesori cu note de 8 şi 9 nu s-au putut titulariza pe post. Un profesor de educaţie fizică care a obţinut, de exemplu, la concursul de titularizare nota 9,32 nu a putut obţine catedră în prima etapă a repartiţiei.

Postul a fost la Şcoala 17, însă, datorită faptului că mai erau şi alţi candidaţi, acesta a rămas pe dinafară, având o diferenţă de doar patru sutimi faţă de contra-candidatul său.

Îmi pare rău că sunt cadre didactice care cu nota 9 nu s-au putut titulariza, iar pe aceeaşi disciplină au existat cadre didactice cu 7 sau 8 care s-au titularizat. Mi se pare că nu este corect. Era altceva cu vechae metodologie şi s-ar fi păstrat ordinea mediilor şi s-ar fi ocupat mai multe posturi. aceste centre nu reprezintă o soluţie şi cred că s-au şi cheltuit mai mulţi bani„, a precizat Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

Profesorii care au luat peste 7 la titularizare au prioritate la suplinire în faţa celor cu note sub 7.

One thought on “Un profesor nu s-a putut titulariza cu nota 9,32. Vezi de ce!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mi se parea corect sa fie rapartizarea la ISJ, odata ce s-a dat examen national; trebuia repartizare pe centre cum era subiectul prima data, tot pe centre; din moment ce s-a revenit la subiecte nationale trebuia schimbata si repartizarea, aici nu a fost sigur corect; problema e ca s-a distrus multe inimi si cine da socoteala pt asta…nimeni…mare pacat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *