Preşedintele CJ despre concursurile pentru directori: Ţurcanu nu dă subiectele înainte. Au fost PDL-işti în funcţii care au ajuns directori şi habar nu au cum îi cheamă

Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean
Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean

Preşedintele Consiliului Judeţean şi liderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, susţine că nu va interveni la promovarea unor persoane pe funcţii dacă acestea nu s-au pregătit la concurs. Asta chiar dacă sunt susţinute politic. El a declarat că nu a făcut nicio intervenţie nici în cazul candidatului de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, nici la Statistică, dar nici la concursul pentru ocuparea postului de director la Unitatea de Asistenţă Socială din Suliţa.

Dacă eu interveneam… Se dau subiectele şi băieţii învaţă cu o zi înainte. Eu nu am făcut şi nu fac lucrul acesta. Aşa au făcut toţi şi fac toţi. Când auziţi că cineva ia cu 9, 10, mie mi se pare cam greu de luat, când o legislaţie este aşa de stufoasă. La Suliţa, la UMS au căzut şi au fost presiuni. În genunchi, pe aici. Nu pot şi nu mă interesează. Dacă ştii iei, dacă nu, nu. La Statistică, Bacinschi plângând pe la mine să îl ajut. Cu ce să te ajut frate. Du-te la concurs, dacă ştii, ştii, dacă nu, nu. La APIA, la fel le-am spus: drum bun. Clim dacă nu o să înveţe şi el cade. Ţurcanu nu dă subiectele înainte, că aşa s-a procedat de toţi. Dacă îi luaţi pe PDL-iştii care au fost în funcţii, habar nu au cum îi cheamă şi au ajuns directori„, a spus Ţurcanu.

El susţine că la APIA, dar şi în cazul celorlalte instituţii unde candidaţii nu au fost admişi vor rămâne directorii interimari până la organizarea unui nou concurs. Ţurcanu a adăugat că toţi liberalii care merg la concurs nu vor ajunge pe funcţii, dacă nu se vor pune cu burta pe carte.

De mic, tata m-a pus la muncă. Eu am muncit şi am învăţat şi mai târziu şi mai învăţ şi acum. Asta este viaţa. Ei poate au avut timp şi au vrut să fie şefi. Dacă vor să fie şefi, să înveţe cum învăţ eu. Nimeni nu s-a născut învăţat„a precizat Ţurcanu.

Întrebat de ziarişti ce notă ar lua ca să ocupe funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Ţurcanu a afirmat: „Atât cât trebuie ca să ocup această funcţie„.

2 thoughts on “Preşedintele CJ despre concursurile pentru directori: Ţurcanu nu dă subiectele înainte. Au fost PDL-işti în funcţii care au ajuns directori şi habar nu au cum îi cheamă

  1. Da!mare dreptate ai! se vede că înveţi degeaba ,că nu te duce intelectul!faci parte din categoria ălora care învaţă toată viaţa şi mor tot proşti!dacă ocupai funcţia de preşedinte de C.J.prin concurs,prin examen,mai spuneam,dar aşa ce ai rezolvat în viaţă cu învăţătura?se vede cum deschizi gura cât de ,,dăştept” eşti,probabil de aici vine ura viscerală pe care o ai pentru intelectuali….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *