Amenzi şi ţigări confiscate de poliţişti în urma unor controale

tigari dosite in masinaAmenzi şi ţigări confiscate de poliţişti în urma unor controale. Luni, în jurul orei 16:15  poliţiştii rutieri au oprit pentru control  pe Calea Naţională, un autoturism condus de Vasile F. de 33 ani, din municipiul Botosani.  În urma controlului autoturismului au fost găsite în portbagaj, în două genţi de voiaj un număr de 480 pachete ţigarete de provenienţă Ucraina şi Republica Moldova, aparţinând lui Daniela Elena A. din municipiul Dorohoi, pasageră în autovehicul.

Cercetările în cauză au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor  care au efectuat acte premergătoare femeii pentru săvârșirea infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate svârșirii acesteaia .

 Cantitatea de țigarete în valoare de 3840 lei a fost  a fost ridicată în vederea confiscării.

 De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au constatat şi aplicat un număr de două sancţiuni contravenţionale în valoare de 1500 lei şi au dispus confiscarea cantităţii de 2700 de țigarete de diferite mărci de proveniență Republica Moldova, în valoare de 945 lei .

Poliţiştii au identificat-o pe Elena S. din municipiul Botoșani, care deţinea în vederea comercializării 2700 țigarete diferite mărci de proveniență Republica Moldova, fără a avea documente legale provenienţă şi fără a fi autorizată să desfăşoare astfel de activităţi.

  Femeia a fost sancţionata contravenţional conform Legii nr. 12/1990 cu amendă în valoare de 1.500 lei, iar cantitatea de țigări a fost confiscată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *