Florin Ţurcanu: Le voi cere primarilor să îşi facă societăţi pe lângă primării pentru venituri proprii

Florin Turcanu, presedinte CJ
Florin Turcanu, presedinte CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, le sugerează primarilor din judeţ să înfiinţeze societăţi comerciale pe lângă primării, care să le aducă venituri suplimentare. El spune că urmează să aibă o întâlnire pe această temă cu primarii din judeţ. Ţurcanu consideră că primăriile pot să realizeze şi venituri suplimentare la buget, pentru a nu mai sta cu mâna întinsă după fonduri, în permanenţă,  la CJ.

Le voi cere primarilor să îşi facă societăţi pe lângă primării, ca să îşi aducă venituri proprii. Societăţi, indiferent de profil. Să găsească o activitate care să le aducă venituri suplimentare. Sunt multe primării care au utilaje. Pot să facă o societate, numesc un director şi îşi fac treaba. Ei acum nu pot să facă aşa ceva. Dacă vine nea Ion şi vrea să plătească o maşină de balas, pe care un client la negru i-o aduce cu 12 milioane lei, la Primărie poate să plătească 8 milioane. Făcând o societate pe lângă Primăriei, îşi ia licenţă şi îi duce balastul. Au buldoexcavatoare. Sunt mulţi oameni care au nevoie de adăpători, iazuri. Poate să-şi facă şi o fermă„, a precizat Ţurcanu.

Preşedintele CJ susţine că primarul nu trebuie să meargă la primărie doar să stea în fotoliu, ci trebuie să facă ceva şi pentru comunitate.

One thought on “Florin Ţurcanu: Le voi cere primarilor să îşi facă societăţi pe lângă primării pentru venituri proprii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *