Consiliul Judeţean vrea să înfiinţeze o societate comercială pentru a suplimenta veniturile din instituţie

Consiliul JudeteanPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, vrea să înfiinţeze o societate comercială pe lână CJ, pentru a suplimenta veniturile proprii ale instituţiei. El spune că acest demers va fi concretizat în cel mai scurt timp şi că prin înfiinţarea acestei societăţi vor apărea noi locuri de muncă pentru botoşăneni. În plus, mai spune Ţurcanu, producţia obţinută prin această societate ar putea fi vândută şi în judeţele vecine, respectiv Iaşi şi Suceava.

Vom analiza ce potenţial are judeţul Botoşani. Avem apă, peşte, animale şi terenuri. Voi face o societate pe lângă CJ, voi face magazine pentru oameni cu venituri mici şi tot ceea ce produc în această societate o să vând cu preţul de producţie în toate magazinele. Avem în judeţ un abator mare de păsări care este la lichidator, avem multe ferme. Vom vedea. Vreau să creez locuri de muncă, să produc mâncare pentru spitalele din Botoşani, poate pentru cele din Suceava, din Iaşi, să fac nişte magazine de desfacere pentru oamenii cu venituri mici„, a spus Ţurcanu.

La nivelul Consiliului Judeţean a mai fost înfiinţată o societate comercială, pe vremea preşedintelui Mihai Ţâbuleac, însă nici la această dată nu are activitate.

Societatea comercială Umanitatea SRL a fost înfiinţată cu scopul de a asigura “coşul de solidaritate pentru pensionari”, potrivit Hotărârii de Guvern 927/2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *