Amenzi şi confiscări de produse accizabile în piaţa din Ştefăneşti

confiscare StefanestiDuminică, 12 august, lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au acţionat în piaţa oraşului Ştefăneşti pentru combaterea comerţului cu produse accizabile, respectiv tutun, cafea şi alcool.

În urma verificărilor efectuate , jandarmii au ridicat în vederea confiscării 70 de pachete de ţigări, zece cutii de cafea şi cinci litri de alcool, care erau comercializate fără ca vânzătorul să posede documente de provenienţă, produsele fiind predate lucrătorilor Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Botoşani.

 Tot cu această ocazie, au fost sancţionate două persoane cu sancţiuni contravenţionale în valoare de 1000 de lei, fiind confiscată şi suma de 30 de lei, rezultată în urma comercializării unor bunuri fără documente de provenienţă.

 

Sursa: comunicat Inspectoratul Judetean de Jandarmi

            

One thought on “Amenzi şi confiscări de produse accizabile în piaţa din Ştefăneşti

  1. Mai băieți….cum de v-ați băgat in imparatia lui Vaipan, șeful tigarilor din Ștefănești?nu v-a zis nimeni sa nu va bagati acolo?ce face acum suptofiterul de politie Vaipan ca iati luat tigarilor?ce mai cotizeaza romii acum???nu a mai avut bani de pacanele conasul Vaipan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *