Prefectul, nemulţumit şi de activitatea cu publicul de la Agenţia de Şomaj

Viorica Afrasanei, director Cancelaria prefectului
Viorica Afrasanei, director Cancelaria prefectului

Prefectul Adrian Constantinescu s-a declarat nemulţumit de activitatea pe care o are cu publicul una dintre cele mai importante instituţii deconcentrate din Botoşani. Este vorba de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a efectuat, săptămâna trecută, o vizită în această instituţie şi s-a declarat nemulţumit când a văzut că nu este afişat la loc vizibil un program pentru relaţii cu publicul. Mai mult, prefectul a constatat că uşa principală a instituţiei este zăvorâtă şi că acces are doar conducerea.

Domnul prefect a făcut o nouă vizită la Agenţia de Şomaj, ca să vadă dacă s-a schimbat programul de relaţii cu publicul, pentru că nu era afişat niciun fel de program. De asemenea, el a cerut să deschidă şi uşa principală pentru relaţiile cu publicul, să fie acces nu doar pentru conducere şi personal, ci şi pentru cetăţeni„, a precizat Viorica Afrăsânei, director al Cancelariei prefectului.

Vizitele inopinate ale prefectului de Botoşani în instituţiile deconcentrate vor continua. Luna trecută, prefectul s-a declarat nemulţumit de activitatea de la Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliare, iar după câteva săptămâni directorul instituţiei a fost schimbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *