Cimitirul Pacea nu mai are locuri de veci

cimitirConsilierii locali au atras atenţia Executivului Primăriei Botoşani că cimitirul Pacea rămâne fără locuri de veci şi că morţii mai pot fi îngropaţi în această locaţie până cel târziu în iarnă. Gheorghe Ursuleanu, consilier PPDD, a cerut primarului Ovidiu Portariuc să ia o măsură urgentă în această situaţie şi cere înfiinţarea unui nou cimitir în municipiu.

Avem nevoie de urgenţă în municipiul Botoşani de un nou cimitir. Din surse autorizate, de la cei care se ocupă de treaba aceasta, cimitirul existent se ocupă în maxim cinci-şase luni. După cinci-şase luni, deci undeva din luna ianuarie, nu mai avem unde îngropa morţii. Este o problemă stringentă. Vă rog, domnule primar, să identificaţi dacă există pe teritoriul urbei noastre un teren adecvat„, a spus Gheorghe Ursuleanu. 

La rândul său, primarul Ovidiu Portariuc, a precizat că se încearcă găsirea unor variante.

Există o variantă de extindere a cimitirului Eternitatea, am încercată să găsim şi varianta de schimburi de terenuri, dacă nu vom ajunge la o variantă de achiziţionare a unui teren. Până găsim să facem un nou cimitir, încercăm să facem măcar o exindere„, a spus Portariuc.

One thought on “Cimitirul Pacea nu mai are locuri de veci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *