Bătaia dintre Victor Mihalachi şi Dănuţ Prisecariu ajunge la procurori. Vezi de ce!

sediu ParchetScandalul din urmă cu trei săptămâni dintre oamenii de afaceri Dănuţ Prisecariu şi Victor Mihalachi a ajuns, de curând, la procurori. După ce cei doi patroni s-au bătut în plină stradă, Parchetul de pe lângă Tribunalul a deschis un dosar penal, la plângerea lui Prisecariu.

Interesant este că, deşi a fost doar un schimb de pumni între Mihalachi şi Prisecariu, fapta pe care procurorii o anchetează este nici mai mult, nici mai puţin de „tentativă de omor”.

Vă reamintim că doi dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Botoşani, cu afaceri se sute de milioane de euro, s-au luat la bătaie în plină stradă. Este vorba de patronul de la Victor Construct şi cel de la Hotelul Rapsodia şi de la viitorul mall din Botoşani, care au avut un schimb de pumni pe o stradă din municipiu.

Agresiunea dintre Victor Mihalache şi Dănuţ Prisecariu ar fi avut loc pe 15 iulie, pe Bulevardul Mihai Eminescu. Patronul de la Uvertura Mall şi Hotel Rapsodia se îndrepta, alături de soţia şi copilul său, spre Iaşi la volanul unei Toyota Land Cruiser, iar la un moment dat, în dreptul Şcolii 10, a fost ajuns din urmă de BMW-ul X6 condus de Victor Mihalachi. Acesta din urmă i-ar fi blocat calea lui Prisecariu, a coborât din maşină, şi, după un schimb scurt de replici, l-ar fi lovit cu pumnii.

Agresiunea este confirmată atât de un apel la 112 realizat imediat după producerea sa, cât şi de o plângere penală pe care Dănuţ Prisecariu a depus-o la Poliţie şi în care descrie derularea evenimentelor. El arată în sesizare că în urma blocajului în trafic, maşinile ar fi fost avariate. De asemenea, patronul de la mall spune că a fost lovit.

Prisecariu şi Mihalachi au fost parteneri de afaceri la construcţia viitorului mall din centrul Botoşaniului, iar divergenţele dintre cei doi par să fi pornit de la o datorie pe care firma Moldova Universal o are către Victor Construct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *