Florin Ghiorghiţă cere Primăriei să acorde facilităţi pensionarilor şi elevilor pe maxi-taxi

maxi taxiFostul viceprimar Florin Ghiorghiţă a readus în atenţia Executivului Primăriei problema introducerii gratuităţilor pe maxi-taxi pentru pensionari şi elevi. Acesta a declarat că există o din luna mai un proiect de hotărâre de Consiliu Local, care cuprindea şi prevedere bugetară în acest sens, însă municipalitatea nu l-a introdus nici la această dată pe ordinea de zi a Consiliului Local.

Este o hotărâre pentru cetăţenii de la marginea oraşului, şi mă refer aici la cei din Cişmea, din Tulbureni, ieşirea spre Curteşti, ca să beneficieze de gratuitate, atât elevii cât şi pensionarii, pe transportul în comun cu microbuzele. Se apropie noul an şcolar, lumea aştepta acea hotărâre din luna iunie„, a spus Florin Ghiorghiţă.

Acesta a cerut ca în următoarea şedinţă de Consiliu Local să fie pus pe ordinea de zi acest proiect, indiferent de votul pe care îl va primi.

Primarul Ovidiu Portariuc a anunţat că va analiza acest proiect şi oportunitatea introducerii acestor facilităţi.

Fosta conducere a Primăriei a prevăzut o subvenţie de 5 miliarde lei vechi pentru societatea Microbuzul.

2 thoughts on “Florin Ghiorghiţă cere Primăriei să acorde facilităţi pensionarilor şi elevilor pe maxi-taxi

  1. pana acum domnul Ghiorghita nu a venit cu propunerea asta. acuma ca a pierdut vrea sa intre ca un ghimpe in coasta lui Portariuc.

  2. L-a apucat grija acum. Nu-i este rusine? Vrea sa-l ingrase pe Microbuzul acum? De ce nu facut-o cat era viceprimar? Sau a ramas dator cu ceva pentru spaga primita si vrea s- o plateasca pe banii Primariei. ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *