Vezi cine face parte din Comitetul Director al Asociaţiei Comunelor Botoşani

Preşedintele Asociaţiei Comunelor, Vasile Capota
Preşedintele Asociaţiei Comunelor, Vasile Capota

Primarii comunelor din judeţ şi-au desemnat membrii în Comitetul Director al Asociaţiei Comunelor, filiala Botoşani. Vineri, la Prefectură, a avut loc adunarea de alegeri a Comitetului director în cadrul filialei judeţene a Asociaţiei Comunelor, cei prezenţi propunând ca din comitet să facă parte nouă membri, cu doi mai mulţi decât până acum. Astfel, Aurel Ştefan, Lucian Trufin şi Marcel Chelaru au fost propuşi din partea primarilor PSD, Mihai Amarandei, Romică Magopeţ şi Elena Vrajotis din partea PDL, în timp ce Petru Toma, Aurel Ungureanu şi Costel Romanescu au fost propunerile PNL.

La şedinţă au participat 60 de primari de comune.

asociatia comunelor Comparând cu celelalte filiale, am ajuns la concluzia că nu stăm chiar aşa de rău. Avem 71 de comune membre ale Asociaţiei Comunelor din România, chiar dacă nu şi-au plătit toţi cotizaţiile„, a precizat Vasile Capotă, preşedintele Asociaţiei Comunelor.

Şi preşedintele Asociaţiei Comunelor Botoşani urmează să fie înlocuit, dat fiind faptul că Vasile Capotă nu a mai dorit să candideze pentru un nou mandat la primărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *