Concluzie surpriză a poliţiştilor în cazul accidentului mortal produs duminică la Tudora

accident Tudora Poliţiştii de circulaţie au stabilit că accidentul de circulaţie produs duminică dimineaţă în comuna Tudora a fost produs nu de victima de 41 de ani, Mihai Ocu, ci de un tânăr fără permis. În urma anchetei efectuate, oamenii legii susţin că la volan se afla un tânăr de 18 ani, iar proprietarul maşinii, Mihai Ocu, pe scaunul din dreapta.

Ancheta a arătat că la volan se afla un tânăr de 18 ani, care a recunoscut faptele„, a afirmat ofiţerul Ionuţ Apostol, de la Serviciul Poliţiei Rutiere.

Tânărul este acum cercetat pentru ucidere din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Potrivit poliţiştilor, tânărul ar fi urmat cursurile şcolii de şoferi, însă nu a apucat să dea examenul. El ar fi petrecut toată noaptea alături de fratele său, dar şi de victimă (care era şi proprietara maşinii), după care s-a urcat la volanul Nisanului Terrano care s-a răsturnat.

Grav accident la Tudora! Un bărbat a murit. Vezi foto

3 thoughts on “Concluzie surpriză a poliţiştilor în cazul accidentului mortal produs duminică la Tudora

  1. Unde sunt comentarile tuturor pacalicilor de pe toate site-urile care acum si-au inghitit limba vorbind si mancand c===t despre el .
    Asta ia fost ceasul rau fara constinta a dat masina unui latrau care nu avea rabdare sa isi ia permisul asta este, Dumnezeu sa-l ierte.

  2. INTRADEVAR !!!!!! Am vazut imormntarea si am vazut ca unu din cei ce ii cara sicriul lui Mihai era implicat in acident si nesimtiti beau suc in centrul Tudorei mancau seminte si erau smecheri ca sunt de la USL nau ei ce cauta cu oameni prosti cum mentionez lau facut de rahat pe un om care a sus adevarul si stia ce sa intamplat !!!! dar na dumnezeu o sa ii pedepseasca!!!!!
    mai urat e ca in acea comuna blestemata nu numai ca se intampla acidente dar aceeasi oameni sunt si mai si tari in gura ca sunt nevinovati dar ei sunt in rahat pana in gat!!!!! din toti cei care au mancat si baut pe bani lui mihai cati au fost ca si un anumit grup de persoane ce sunt adevarati oameni sa ajute sa faca cavoul sau sa aprinda seara de sear luanari si la cruce si la mormant !!!!!!!! de unde daca ei sunt smecheri pana o sa intre toti unde trebe si apoi in tudora daca nu te feresti trurile te calaca darama schele pe la magazine alti fac liniute cu masinile si rup podete altii se imbata si se cred superman!!!!!! deci oameni de onoare si buni la suflet sunt si in tudora dar sunt foarte putini dar incapatanati si tare rai care stiu ce e viata si stiu cine sunt anumite persoane si pt anonim sa ii pupi picioarele lui basilio ca nu tea inecat nimeni inca la paraul bahluliui daca ai mai invatat ceva giografie !!!!!!! eu zic sincer ca nu e usor pt nimeni sa ai un amic ca si mihai si apoi t un moment de slabiciune sa ii vezi mort !!! domnezeu sa il odohneasca!!!!!!
    Deci!!!!!!!!!!!!! a avut dreptate Basilio si lau facut cum iau venit la gura !!! acum sa aflat adevarul si cat pentru mancatori de rahat din tudora si cei ce au facuto !!! e de jale nu cat o sa primeasca palme este fata pt smecheria lor de doi bani cat si bataia lui dumnezeu !!!!! si inca o data pt cel anonim mi e un pic si o sa platesti tot pt cuvintele adresate unei persoane ce stiia adevarul si lati facut cum va venit la gura!!! ori cum se stie cine a fost si se va vedea c va pati ! si condoliante familiei lui mhai SINCER BAGATII IN PUSCARIE ! avand stiinta de cum sta traba aceste fapte se ia minimum 3 ani cu executare silita sa vedem ce va face justitia

  3. deci !!!!!!!!!!!!1 cand dracusorul a zis adevarul toti au zis sa isi vada de treaba lui,dracusorul fiind un mare zapacit si nebunatic si cum vreti sa ii spuneti din com.Tudora si sa mai adaug unu ce are de toate si e un celebru anonim un om ce umbla numai la costume si masini negre o furie de nedescris adica dracul popi care acum stiu sigur ca are afaceri de miliarde dar nu se da pe fata si este un om de o rautate crunta a incercat si a zis adevarul si chiar daca caracatita USL a incercat sa ascunda tot uite adevarul acum dupa ce lati injurat si ati zis ca il bateti si asa si mai departe de ce nu a avut nimeni tupeul sa il atinga, si cat despre mihai eu i-am fost o amica buna Dumnezeu sa il ierte . noroc cu saitul ca putem sa fiim anonimi ca eu nu am tupeul sa zic nimic ca mi frica de dracusorul popi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *