Florin Ghiorghiţă critică măsura Executivului Primăriei privind legitimarea cetăţenilor la intrarea în instituţie

sedinta CL-Florin Ghiorghita
sedinta CL-Florin Ghiorghita

Fostul viceprimar Florin Ghiorghiţă a criticat, joi, în cadrul şedinţei de Consiliu Local, iniţiativa Executivului Primăriei de a legitima cetăţenii la intrarea în instituţie. Acesta a declarat că, după 12 ani de administraţie, nu i se pare un lucru corect şi fair play faţă de cetăţenii acestui oraş, de a le opri buletinul la intrarea în Primărie. El susţine că cetăţenii vin cu anumite probleme în instituţie, nu de dragul de a se plimba. Ghiorghiţă a cerut reprezentanţilor municipalităţii deschidere către cetăţeni.

Cetăţenii vin la Primărie şi trebuie să se legitimeze, să lase buletinul la poartă, pentru a putea avea acces în instituţie. Legea spune foarte clar, că buletinul se predă doar organelor de poliţie şi nici într-un caz unui paznic la intrarea într-o instituţie publică. cetăţenii vin să îşi rezolve probleme, care poate chiar îi doare. Unul poate nu are buletinul la el, unul poate îl are expirat, dar legea interzice lăsarea documentului de identitate altcuiva decât poliţiei sau organelor de cercetare penală„, a precizat Ghiorghiţă.

De partea cealaltă, primarul i-a răspuns că a instituit această măsură pentru ordine în instituţie.

Deschiderea nu înseamnă dezordine, nu înseamnă haos. există deschidere, dar trebuie să existe şi o ordine. Este pur şi simplu o măsură organizatorică, prihn care încercăm să eliminăm anumite neplăceri„, a precizat Portariuc.

One thought on “Florin Ghiorghiţă critică măsura Executivului Primăriei privind legitimarea cetăţenilor la intrarea în instituţie

  1. ba , da ma „lesi”……florin asta e un fel de gica contra, el are tottimpul ceva de comentat, mai lasa-ne cu pastaile tale. mi se pare corect sa il legitimezi pe care intra in institutie, ca doar nu e bar sa intre cine vrea si cum vrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *