Un constănţean a murit la Botoşani după ce s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ

accident rutier Saucenita
La faţa locului nu au fost văzute urme de frânare

Un constanțean de 39 de ani a murit după ce a fost implicat într-un accident rutier între localitățile Păltiniș și Darabani. Bărbatul conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria când a produs accidentul. Luni după-masă, în jurul orei 16.30, poliţiştii au fost sesizaţi  prin intermediul apelului unic de urgenţă  112, despre faptul că, pe  DN29 A,  între localităţile Păltiniș şi Darabani s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Deplasându-se la faţa locului, echipa operativă a stabilit că  Gelu A., de 39 ani, din comuna Lumina, judeţul Constanța, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pe DN 29 A, intr-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare, a pătruns pe criblura de pe marginea drumului şi a pierdut controlul autoturismului, părăsind partea carosabilă şi răsturnîndu-se într-un șanț. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi avarierea autoturismului.

În momentul producerii accidentului, în autoturism, se mai afla şi un bărbat de 30 ani, din comuna Păltiniș, judeţul Botoșani, care nu a suferit vătămări corporale.

Cauza urmează a fi soluţionată procedural.

One thought on “Un constănţean a murit la Botoşani după ce s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ

  1. Accidentul s-a petrecut luni in data de 08.08.2012 si era VARA.
    Poza pusa pe site este cu totul alta ….. din IARNA ..
    Vai de capul vostru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *