Gheorghe Sorescu despre directorul Nova Apaserv: Este mămos cu salariaţii. Să treacă şi să fie un tată drept şi corect!

Gheorghe Sorescu, vicepresedintele Consiliului Judetean
Gheorghe Sorescu, vicepresedintele Consiliului Judetean

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, îi recomandă noului director de la Nova Apaserv să fie „un tată mai sever”. El spune că societatea Nova Apaserv va deveni funcţională, dacă Gebriel Cârlan va deveni mai exigent în realaţia cu angajaţii.

Gabi este mămos. Trebuie să depăşească zona de mămos. Să fie un tată sever şi corect, cu ghilimelele de rigoare. Dacă încearcă să fie o mamă bună pentru salariaţii de acolo, nu facem altceva decât să ne ducem la vale. Este mămos cu salariaţii. Să treacă şi să fie un tată drept şi corect„, a spus Sorescu.

Noul director a preluat societatea cu datorii de peste 5 miliarde lei, iar pentru redresarea societăţii va trebui să trimită oameni în şomaj.

2 thoughts on “Gheorghe Sorescu despre directorul Nova Apaserv: Este mămos cu salariaţii. Să treacă şi să fie un tată drept şi corect!

  1. Oare nu ne ducem la vale cand pe langa un presedinte de Consiliul Judetean mai avem 2 vicepresedinti si mai infiintam si un post de administrator care impreuna cu ceilalti 3 cheltuiti peste de 25 000 lei lunar. Mai punem la calcul si noul birou al presedintelui? Incercati sa nu dati afara pe cei care nu va plac, dupa care angajati altii. Atentie: alegerile se organizeaza din 4 in 4 ani, iar in acest moment aveti aceleasi apucaturi ca si PDL-ul in perioada de glorie !

  2. Nova (nu va merge – in limba hispanica) Apaserv este o calamitate pentru clientii sai si duce deja tradita raposatelor (mama si bunica-anterioarele nume ale acestei societati) adica va intra si ea in faliment cit mai curind posibil. Salvarea acestei „fantome” post decembriste” se face doar prin marirea abuziva a tarifelor apei menajere (caci numai potabila nu poate fi numita aceasta apa) si introducerea in tarif a fel de fel de „smecherii” gen apa pluviala, contor (apometru) general, singura menire acestei fantome fiind de a incarca permanent conturile asa zisei „pusculite de partid”. „Vrajeli” de genul salarii mari, personal birocratic in exces, etc. sint doar dclaratii politice sforaitoare menite a distrage atentia asupra siuatiei reale dee fapt. Incarcarea abuziva a notei de plata a consumatorilor persoane fizice cu metri cubi rezultati din citirea apometrului de scara si a apelor pluviale reprezinta de fapt un mod „penal” de a masca furtul pe fata si de a creste „productia” (crestere iluzorie de fapt ) din care se obtin astfel fundurile de salarii si mai ales bonusurile celor din conducerea firmei conform contractelor de „menajeri” . Si asta o stie foarte bine D-l. Sorescu ca fost lucrator la finante. Daca-mi mai aduc bine aminte cele de mai sus relatate le-a „infierat cu minie proletara” si D-l. Sorescu, dar pe vremea cind era in opozitie. Va mai auceti aminte de dezvaluirile presei locale din anii ’90 cind un cotrol al Curtii de Conturi a descoperit ca in acel an regia de apa ( de atunci) facturase catre populatie si ageentii economici o cantitate de apa semnificativ mai mare decit cea pe care o preluase de la „Apele Romane” ? Desiur ca NU . caci aceasta dezvaluire a fost repede „ucisa in fasa” . Oare ce s-o fi intimplat atunci ? Santaj sau mita mascata asupra mass mediei locale de atunci ?
    Pe De alta parte nimeni nu i-a taurul de coarne sa se intrebe si sa „studieze” de ce acest furnizor de apa menajera si-a redus puternic personalul de executie/interventie incheind fel de fel de contracte cu diverse firme care executa interventiile de remediere a deselor si repetabilelor defecte survenite pe coloanele de transport si distributie a acestei ape menajere (multe dintre ele fiind coloanele peroasspat inlocuite pe bani europeni si partial pe banii contribuabililor locali ) . Si stiti la ce gtarife ? Mult mai mari decit daca NoVa… ar fi avut propria echipa de interventie. In primul rind ca firmele contractante sa faca aceste interventii au „preturi de preturi” la care se adauga si un procent consistent reprezentind „profitul” celorr de la NU VA MERGE . Acum va-ti prins de ce platiti atit de mult si ramineti fara apa menajera mai ales atunci cind va doriti cel mai putin ?
    Asa ca mai bune s-o lasam asa si sa nu mai facem valuri caci pina in toamna tariful per metru cub de apa menajera se va majora din nou, si din nou, si din nou caci sint facute sa rezinte si sa le ajunga si sa le „iasa pe nas” nepotilor, stranepotilor , stra-stra nepotilor Dvs. Apropoz/aluzie la o reclama la ferestrele termopan .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *