Memorialul Ipoteşti are şi director adjunct. Liviu Rădăşanu a promovat concursul

Liviu Radasanu, directorul DGASPC
Liviu Radasanu, directorul DGASPC

Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Liviu Rădăşanu, a promovat concursul de ocupare a postului de director adjunct de la Ipoteşti. Acesta a obţinut nota 8,72, fiind notat cu 77 puncte la proba scrisă şi nota 9,75 la interviu. Celălalt candidat, Gheorghe Gavrilă a primit 15,85 puncte.

Domnul Gavrilă nu a mai mers, mai departe, la interviu şi nici nu a contestat nota„, a declarat Doina Federovici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Liviu Rădăşanu a declarat că în şedinţa de Consiliu Judeţean de la sfârşitul acestei luni, va fi emisă o hotărâre prin care se va consfinţi vacantarea postului de director de la Protecţia Copilului.

Se va stabili dacă îmi voi da demisia din funcţie, ori prin încetarea raportului de muncă. Voi discuta cu juriştii Consiliului Judeţean„, a precizat Rădăşanu.

One thought on “Memorialul Ipoteşti are şi director adjunct. Liviu Rădăşanu a promovat concursul

  1. Cati angajati si ce volum de munca presupune conducerea „Memorialului Ipotesti” de sunt necesari doi directori? La atatea scoli cu sute elevi, cu program de dimineata, pana seara, iar la cele cu internat cu program „non stop”, cati directori ar trebui sa fie? Ne mai miram ca se intampla atatea evenimente negative in scoli?
    Sunt bani pt.asemenea posturi? Nu mai este CRIZA ?,,,sau criza este numai pt.prosti? Nu se fac economii la buget? Sau trebuie taiate din nou salariile,pensiile si desfiintate spitalele?? Vine el Basescu si face regula!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *