Peste 100 de aspiranţi la un post în învăţământ au luat note sub 5 la titularizare. IŞJ anunţă că va face pregătire cu aceştia!

titularizare rezultatePotrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, 113 aspiranţi la un post în învăţământ au primit note între 1 şi 4,99, în timp ce alţi 119 au note cuprinse între 5 şi 5,99. Aceeaşi statistică mai relevă faptul că 71 de candidaţi au obţinut note între 6 şi 6,99, 108 au note între 7 şi 7,99 iar 78 au fost notaţi cu note între 8 şi 8,99.

De asemenea, 58 de note sunt între 9 şi 9,99 şi patru note sunt de  zece.

M-a bucurat că note între 9 şi 9,99 sunt totuşi 58 de note. M-am bucurat cel mai mult că avem patru note de zece, la geografie şi psihopedagogie, dar totodată încă există carenţe în pregătirea cadrelor didactice, deoarece 113 cadre nu au reuşit să ia nota minimă 5„, a precizat Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

IŞJ va veni în sprijinul cadrelor didactice, iar în colaborare cu Casa Corpului Didactic se vor face, în acest an şcolar, activităţi de pregătire cu dascălii în vederea participării la examenul de titularizare.

Cadrele didactice care au luat note între 5 şi 7 au şanse la suplinire pe posturile rămase vacante.

One thought on “Peste 100 de aspiranţi la un post în învăţământ au luat note sub 5 la titularizare. IŞJ anunţă că va face pregătire cu aceştia!

  1. Cum adica sa faci pregatire cu aspirantii la titularizare.E o idee comunista care sa aduca voturi. Nu esti bun , nu stii , pleci . Sunt locuri de croitarese si altele. Daca nu ai invatat in 4 ani la facultate si 2 la master nu mai inveti asa la hurta la CCD.Mai lasati grija de profesori si vedeti de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *