Coadă la eliberarea actelor de identitate

aglomeratie buletineAglomeraţie la Serviciul public local de evidenţă informatizată a persoanei. Zeci de botoşăneni s-au călcat, marţi, în picioare, pentru a-şi scoate cărţile de identitate. Reprezentanţii serviciului pun această situaţie pe venirea stranierilor şi, spun ei, această aglomeraţie va persista până în a doua săptămână a lunii septembrie. Constantin Gabur, şeful Serviciul public local de evidenţă informatizată a persoanei, a declarat că o primă măsură luată a fost aceea de a pune un poliţist local la intrare pentru asigurarea ordinii în instituţie. El susţine că salariaţii lucrează în această perioadă peste program.

Rămâne programul normal până la ora 16,30, iar cetăţenii care mai sunt în instituţie şi la această oră sunt preluaţi şi li se rezolvă problemele. Salariaţii noştri lucrează oricum până la orele 18,00. În rest, se lucrează pe patru module pentru spaţiul care este acolo. Sunt multe cereri şi nu putem rezolva totul odată. Pentru cei care vin din afară, există şi posibilitatea să-şi facă procură prin ambasadă„, a spus Gabur.

Unei tinere i s-a făcut rău, marţi, în timp ce aştepta la rând. Ea a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la spital pentru îngrijiri medicale. În ultimele zile, au fost înregistrate peste 130 de solicitări privind eliberarea actelor de identitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *