Pacienţii Spitalului Judeţean, duşi la Suceava pentru investigaţii la computerul tomograf. Vezi motivul!

computer tomografPacienţii Spitalului Judeţean vor fi trimişi la Suceava pentru investigaţii medicale mai complexe. Şi asta pentru că, computerul tomograf al spitalului intră în consevare, din cauza lucrărilor de reabilitare a spitalului. Costurile ar fi mult mai ridicate, susţine managerul interimar Gheorghe Damian, dacă aparatul ar fi fost mutat într-o altă locaţie. Această situaţie ar putea dura cel mult un an.

Constructorul ne-a comunicat că trebuie să-i dăm locaţia liberă pentru lucrări. Noi am demarat o negociere cu o firmă care are computer tomograf, ca să asigure serviciile bolnavilor internaţi de la spital. Bolnavii vor fi transportaţi cu ambulanţa spitalului, cu programare. Dacă mutam CT, ar fi trebuit să plătim nişte taxe foarte mari, cât nu face. Este mai ieftină această variantă” a precizat Damian.

Cazurile urgente vor fi direcţionate către spitalele din Iaşi.

One thought on “Pacienţii Spitalului Judeţean, duşi la Suceava pentru investigaţii la computerul tomograf. Vezi motivul!

  1. A „negociat” cu cine? De proceduri legale stie’ „TARANOIU” asta ?? Negociezi sau o dai la pace cand spitalul de urgenta este al tau. Atata timp cat proprietarul (Consiliu Judetean Botosani) accepta acest lucru……….organele in drept ar trebui sa se sesizeze. Licitatia e sfanta. Obtii preturi joase, servicii de calitate si ofertanti seriosi in cazul in care nu soliciti parandarat, cum ai pus „botu” la ciocolata….deja esti murdar la bot si incep in tandem servicii proaste , scumpe si ofertanti de doi bani impex srl……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *