Înlocuirea directorilor de şcoli continuă

Mihaela Hunca, inspector general al ISJ
Mihaela Hunca, inspector general al ISJ

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean vor continua înlocuirile directorilor de şcoli ale căror detaşări le expira. Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ, a declarat că la această dată dată în jur de 20 de directori şi directori adjuncţi ocupă posturile prin concurs, însă şi acestora le expiră delegaţiile în lunile noiembrie-decembrie. Consiliul de Administraţie urmează să se întrunească într-o nouă şedinţă, toate numirile directorilor urmând să se definitiveze până pe 16 august.

Data de 16 august 2012 este cea pentru numirea directorilor cu detaşare în interesul învăţământului în funcţiile de conducere, dar şi în funcţii de îndrumare şi control, funcţii neocupate prin concurs. Pe 16 august se vor aproba toate aceste supliniri a funcţiilor de conducere„, a precizat Mihaela Huncă.

Aceasta a declarat că la baza schimbărilor celor 18 directori de şcoli din funcţii a stat şi stadiul pregătirii şcolilor pentru începerea anului şcolar.

Am făcut poate cu un pas mai repede aceste modificări în numiri, pentru că au existat şi şcoli în care interesul directorilor nu era cel adecvat pentru a asigura condiţiile necesare începerii noului an şcolar. Şi aici mă refer inclusiv la amenajarea sălilor pentru clasele pregătitoare şi dotarea acestora cu mobilier adecvat„, a mai spus şefa IŞJ.

4 thoughts on “Înlocuirea directorilor de şcoli continuă

  1. FOARTE BINE D-NA GENERAL…FELICITARI!
    MAI AVETI MULTI DE SCHIMBAT; MAJORITATEA AU FOST NUMITI DUPA CULOAREA PORTOCALIE, SUNT SCOLI UNDE NU AU FACUT MAI NIMIC DEOARECE AU PRESIMTIT CA VOR FI SCHIMBATI…
    CE FEL DE RESPONSABILITATE AU MANIFESTAT?

  2. Foarte bine doamna inspectoare inlocuiti culoarea portocalie cu cea rosie,prevad ca o sa aveti un sfarsit ca aceleia de dinaintea dvs. Una ati spus si alta faceti, vad ca nu mai vedeti drumul o luati pe aratura

  3. Nu-i vorba de culoarea portocalie sau rosie sau verde. Este vorba de competenta. Vrem sa avem un invatamant de calitate? Atunci de ce nu-i lasati pe cei care stiu si sunt competenti sa faca ceea ce au facut si pana acum?
    La Ibanesti lucrurile mergeau foarte bine si din punct de vedere educational si mai ales din punct de vedere managerial.
    S-a mincit mult pana s-a ajuns aici .De ce nu veniti in teren doamna inspector general…? De ce nu analizati inainte sa schimbati? Noi, profesorii de la scoala Ibanesti va rugam sa reveniti asupra deciziei de schimbare a directorului. Parintii nu isi vor mai lasa copii la scoala la intai septebrie daca director va fi domnul Drescanu si va sigur ca vorbesc foarte serios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *