Note de 2 şi 3 şi anul acesta la titularizare. Vezi rezultatele primite de profesorii botoşăneni!

rezultate titularizareMinisterul Educaţiei şi Cercetării a publicat, marţi, rezultatele obţinute de aspiranţii la un post în învăţământ, la concursul de titularizare. Şi anul acesta există note de 2 şi 3 luate de candidaţi. Una din disciplinele care a pus probleme a fost istoria, unde există candidaţi care au luat 1,9 sau 2,7 , dar şi eduicaţie fizică, unde sunt note de 2. La limba şi literatura română sunt, de asemenea, candidaţi care au primit 3,3, în timp  ce la franceză sunt cu 2,6.  Au mai fost înregistrate note de 1 la învăţători, dar şi educatori. Sunt şi profesori de 10, la disciplina psihopedagogie socială, 2 la învăţători şi unul la geografie.

Cadrele didactice nemulţumite pot contesta notele marţi, până la ora 21 şi miercuri până la ora 14,00.

Se primesc contestaţiile, după care acestea se transmit celor 12 centre de evaluare, care s-au organizat la nivel naţional„, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Vezi notele!

http://titularizare2012.cloudapp.net/Titularizare/RapoarteJ.aspx?jud=9

3 thoughts on “Note de 2 şi 3 şi anul acesta la titularizare. Vezi rezultatele primite de profesorii botoşăneni!

  1. Atentie mare!!!La Saveni persoane care nu stiu tabla inmultirii au luat note apropiate de 10.E imposibil!Degeaba se pun camerele de supraveghere,sunt doar de ochii lumii.Invartelile se fac dupa examen!!!

  2. Revolutia a produs un singur lucru:inversarea scarii valorilor.Nu mai sunt intelectualii de altadata…pacat.Avem o societate pseudo:pseudo-doctori;pseudo-profesori;nu mai vorbim de sfera politicului….

  3. E o stire de senzatie,nu-i asa?De ce spuneti nimic de faptul ca sunt discipline cu note ffff mari,dar unde posturile lipsesc cu desavarsire?Evident ca sunt si note mici,pentru sunt motive si motive pentru acele note,dar nu este o caracteristica generala a cadrelor didactice.Si,da,chiar au fost note foarte bune anul acesta,la o privire de ansamblu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *