Bătaie între mai mulţi tineri pe o stradă din Dorohoi

Masina Jandarmerie si jandarmiMai mulţi tineri s-au luat la bătaie, în noaptea de duminică spre luni, pe o stradă din Dorohoi. În timpul executării serviciului de patrulare pe raza municipiului Dorohoi, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani s-a deplasat, în urma unui apel 112, pe strada Duzilor, unde se sesiza faptul că are loc un scandal. La faţa locului, echipajul a constatate că cele sesizate se confirmă, fiind identificate cinci persoane de sex masculin care au fost implicate într-o bătaie.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că  trei tineri, în vârstă de 19,22 şi 33 de ani au agresat alte două persoane, provocându-le leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

Unul din cei doi bărbaţi agresaţi, în vârstă de 28 de ani, a avut discuţii contradictorii cu agresorii, pe care îi cunoştea, iar aceştia l-au lovit cu pumnii şi picioarele. După ce a fost lovit, bărbatul agresat l-a sunat pe tatăl său, care a venit la locul respectiv, fiind însă şi el lovit cu un obiect contondent.

Jandarmii le-au întocmit celor trei agresori  actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de ,, loviri sau alte violenţe ” , dosarul fiind înaintat pentru soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *