Biroul preşedintelui Consiliului Judeţean, în renovare

birou turcanu in renovareBiroul preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a intrat în renovare. Ţurcanu se află la această dată în concediu la mare, însă a dispus ca în această perioadă să înceapă lucrările de renovare ale biroului său.

O echipă de muncitori a început demolarea pereţilor. Ei spun că nu li s-a dat un termen de finalizare, însă lucrarea va trebui urgentată, având în vedere că preşedintele CJ îşi finalizează concediul la sfârşitul acestei săptămâni.

Florin Ţurcanu s-a declarat nemulţumit de birou încă de când a preluat şefia Consiliului Judeţean. Acesta a spus că doreşte să îl lărgească şi să îi schimbe şi mobilierul, având în vedere că cel de acum este vechi de zeci de ani.

One thought on “Biroul preşedintelui Consiliului Judeţean, în renovare

  1. Cat costa si din banii cui ? E bine ca pentru spitale cautam sponsori ! Cum ramane cu vila Dante a lui Basescu la care Ponta face atata scandal? Daca un presedinte de Consiliul Judetean care abia si-a preluat mandatul, primul lucru de care s-a apucat a fost propriul birou, atunci la un presedinte de tara care dupa 8 ani si-a pregatit vila, ce sa-i ceri? Este adevarat ca suntem in criza, dar numai pentru noi cetatenii cu drept de vot !!
    Apropo am citit ca Ponta s-a dus in concediu la mare , la vila de protocol din Neptun, de ce nu a chemat antenele lui Voiculescu sa transmita cum arata vila de potocol in care a fost cazat? Probabil ca arata ,,mizerabil,, daca nu avem acces sa o vedem! Cand vrei sa demonstrezi ca esti altfel decat cei pe care i-ai schimbat de la putere, trebuie sa dai exemplu si sa te comporti altfel. Care-i schimbarea de pana acum ? Ponta in loc de Boc,Ungureanu ? S-au majorat salariile cu 8% din iunie dar, datorita cursului valutar crescut pierdem peste 20% din acest salariu. Ce am castigat ? ,,Pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem totin ca prostii, aia hoti, astia hoti,mama lor la toti …,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com