Sondaj! Botoşănenii cred că Băsescu nu ar trebui să se mai întoarcă la Cotroceni

Preşedintele Traian Băsescu nu ar trebui să mai revină la Palatul Cotroceni, după referendumul din 29 iulie, potrivit unui sondaj de opinie realizat, în perioada 30 iulie- 5 august, de BotosaniNews. La întrebarea Credeţi că Traian Băsescu ar mai trebui să revină la Cotroceni? au răspuns 459 de cititori, iar dintre aceştia 295, adică 64%, au spus „Nu”. În acelaşi timp, 164 de persoane, adică 36%, consideră corectă întoarcerea în funcţie a şefului statului.

Pentru săptămâna 6- 12 august, BotosaniNews vă propune să răspundeţi la întrebarea „Ce consecinţe credeţi că va produce seceta prelungită?”

4 thoughts on “Sondaj! Botoşănenii cred că Băsescu nu ar trebui să se mai întoarcă la Cotroceni

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pai cum sa-l mai suporte pe Base cand le-a taiat socialul de 200 lei si nu mai au bani de alcool, Judetul Botosani are cei mai multi tarani pe Km patrat, dupa cum au votat li sa facut dor de Ion Ilici Iliescu, vai de capul nostru de moldoveni prosti

  2. botosanenii ar trebui sa stie ca intr o tara democratica sunt niste reguli , nu regula bunului plac !!!basescu trebuie sa plece daca referendumul e valid nu daca vrea tanti mita de la 2 lucul asta ….. judet de asistati sociali si de trintori , ce v ar face ceausescu de s ar intoarce …

  3. Perfect!cei ce au ,,comandat” referendumul,în necunoştinţă de cauză, trebuie să plece imediat adică,Voiculescu,Vântu,Patriciu,Năstase,Ponta,Antonescu…bineînţeles după ce răspund în faţa majorităţii ăleia hulite ,peiorată ca ,,Moartă”pentru ceea ce au făcut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *