Prefectul de Botoşani, prezent la spectacolul aeronautic de la Salcea

prefectul adrian Constantinescu la Aeroportul de la SalceaPrefecţii judeţelor Botoşani, Suceava şi Iaşi s-au întâlnit sâmbătă dimineaţă pe aeroportul din Salcea, pentru a sărbători, la invitaţia Consiliului Judeţean Suceava, împlinirea a 50 de ani de funcţionare a aeroportului „Ştefan cel Mare”.

            Câteva mii de persoane au ţinut să participe la spectacolul oferit de organizatori, ce a cuprins acrobaţie cu avioane şi planoare, salturi în tandem cu paraşuta, zboruri de agrement şi de prezentare cu aeronave ultra-uşoare, aeromodele, precum şi concursuri auto.

            Cătălin Ioan Nechifor, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a ţinut să salute implicarea financiară a botoşănenilor în finanţarea aeroportului ce deserveşte ambele judeţe, anunţând totodată, principalele atu-uri pe care le va aduce modernizarea derulată în prezent din fonduri europene. Acestea constau, în principal, în mărirea pistelor şi dotarea cu echipamente care să permită funcţionarea aeroportului în condiţii meteo mai puţin favorabile. Autorităţile speră că astfel se vor putea face curse din Salcea şi cu alte destinaţii, înafara celor spre Bucureşti, singurele care se fac în prezent.

            „Sunt convins că, având în vedere potenţialul acestei investiţii, împreună vom găsi calea de a merge mai departe pentru ca Aeroportul „Ştefan cel Mare”să dezvolte întreaga zonă. Fie ca aniversarea a 50 de ani să fie doar un început şi, în numele locuitorilor Botoşani, doresc Mulţi Ani! tuturor celor care au activat, ori muncesc acum aici şi pentru acest aeroport.”, a fost mesajul transmis, cu această ocazie, de Adrian Constantinescu, prefectul judeţului Botoşani.

One thought on “Prefectul de Botoşani, prezent la spectacolul aeronautic de la Salcea

  1. Mai bine cadea parasutistul ala peste gura casca Aprefectului ot Botosani, nu peste copilul ala nevinovat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *