Prinsi dupa ce au furat kilometri de cabluri

O grupare de hoti de cabluri, care actiona pe raza comunei Tudora, a fost anihilata ieri de politistii Sectiei de politie rurala Corni.

Potrivit primelor informatii, grupul era format din cinci tineri cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani, care au pus ochii pe reteaua de cabluri RomTelecom. Intrucat numarul atacurilor a ajuns la 20, iar cablul furat masura circa trei kilometri, politistii si reprezentantii firmei de telefonie au organizat in noaptea de joi spre vineri o panda in comuna Tudora, in zona bisericii Arini, doi membri ai gruparii, D.S.D. de 17 ani si B.M.A. de 16 ani, fiind prinsi in flagrant.

Taiate cu fierastraie, cablurile erau duse pe malul Siretului si incendiate, dupa care cuprul rezultat era vandut. Ancheta care a urmat a dus la identificarea celorlalti trei membri ai gruparii, care au fost acuzati de furt calificat si distrugere. „Cercetarile sunt intr-o faza incipienta, iar in functie de probatoriul administrat vor fi dispuse masurile legale”, a declarat Anca Silion Arama, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie.

Sursa: Monitorul de Botosani

One thought on “Prinsi dupa ce au furat kilometri de cabluri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *