Prins de jandarmi după ce a dat o spargere într-un cafe bar de pe strada Teatrului

Un tânăr de 28 de ani a furat dintr-un cafe bar de pe strada Teatrului peste 100 de pachete cu ţigări şi o combină muzicală. Acesta a fost prins de jandarmi cu sacul în spate, imediat după spargere.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orelor 0040, pe timpul executării serviciului de patrulare pe raza municipiului Botoşani, aflandu-se la intersecţia străzilor Calea Naţională cu Nicolae Iorga, un echipaj de jandarmi s-a autosesizat cu privire la faptul că la un imobil situat în apropiere s-a declanşat alarma.

Echipajul a procedat la verificarea zonei, stabilind că sistemul de alarmă s-a declanşat la Cafebarul “I.I. Aiacoboaie Maria”, situat pe str. Teatrului nr. 22. In spatele barului echipajul a surprins o persoană de sex masculin care încerca să fugă de la faţa locului cu un sac voluminos. S-a procedat la imobilizarea şi identificarea persoanei, iar în urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că n umitul P.D., în vârstă de 28 de ani, a pătruns prin efracţie în cafebar de unde a sustras 121 pachete de ţigări şi o combină audio, cauzand un prejudiciu de 1900 lei.

Faţă de persoana în cauză au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat . Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. 

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *