Gheorghe Iavorenciuc: În jurul Primăriei se învârt tot felul de etnobotanişti, de proxeneţi, interlopi, de visători de locuri în administraţie

Gheorghe Iavorenciuc
Gheorghe Iavorenciuc

Consilierul local al Partidului Ecologist, Gheorghe Iavorenciuc, atacă verbal conducerea Primăriei. Acesta a declarat că, în calitate de consilier local, nu a fost chemat niciodată de către aparatul Primăriei sau de către primar pentru a-şi prezenta poziţia în unele probleme ale oraşului în calitate de consilier local. Acesta a dorit să atragă atenţia primarului Portariuc să-şi aleagă cu grijă oamenii care lucrează în Primărie, pentru a nu păta imaginea instituţiei.

În jurul Primăriei se învârt tot felul de etnobotanişti, de proxeneţi, interlopi, de visători de locuri în administraţie. Vreau să atrag încă o dată atenţia ca şi consilier că eu, personal, am intrat într-o nouă eră. Vreau să atrag atenţia domnului primar, să-i selecteze cu foarte mare grijă pentru că va păta imaginea Primăriei. Sunt care au deja funcţii în Primăriei„, a precizat Iavorenciuc, care nu a dorit să dea şi nume.

Totodată, acesta a atras atenţia lucrătorilor din Primărie să nu primească anumite beneficii pentru a rezolva problemele cetăţenilor. El a dat drept exemplu locuinţele ANL, unde, ca membru în comisia de repartiţie, i s-au oferit bani pentru ca dosarul respectivei persoane să fie printre primele.

Mi s-a oferit şi mie un anume beneficiu, ca să împing dosarul mai în faţă. Vreau să atrag atenţia lucrătorilor de la respectivul birou de la Primărie să nu primească foloase şi să anunţ botoşănenii să nu arunce banii aiurea şi să nu dea la unii şi alţii. Să vină la mine şi să demaşte pe cei care au dat deja la anumiţi membri din administraţie„, a adăugat Iavorenciuc.

One thought on “Gheorghe Iavorenciuc: În jurul Primăriei se învârt tot felul de etnobotanişti, de proxeneţi, interlopi, de visători de locuri în administraţie

  1. Esti sigur, don’ consilier ca etnobotanistii se invart pe la Primarie si nu mai la vale, pe terasa lu’ matale, unde vinzi bautura fara sa ai o buda?! Apa ai, sau furi din reteaua orasului? Cine ti-o fi dat spatiul ala ca sa imputi pietonalul cu pisat de betivi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *