Fostul consilier Eram se ia de primarul Portariuc: Vrea să facă atât de multe lucruri bune, încât nu-i iese nimic

Romulus Eram
Romulus Eram

Fostul viceprimar şi consilier local, Romulus Eram, a declarat că nu înţelege ce doreşte să facă primarul Ovidiu Portariuc în Botoşani. Acesta a afirmat că este dezamăgit de ceea ce se întâmplă în municipiu şi de faptul că după aproape două luni de la preluarea mandatului, Portariuc nu a făcut nimic.

Sunt prea bătrân să înţeleg ce face Portariuc. Vrea să facă atât de multe lucruri bune, încât nu-i iese nimic. A rămas numai la faza declarativă, că în rest, în spate, nu a apărut nimic. Pentru noi, surpriza mare este multitudinea relaţiilor externe pe care le are el cu diverşi parteneri care vin, ne văd, ne compătimesc şi pleacă. Rămânem doar cu vizita care este de imagine, de a intra prin media locală şi naţională, dar în rest nimic. Şi trag concluzia că toată campania care a fost la alegeri a fost o chestie făcută numai pentru spectacol şi s-a profitat de nemulţumirea masivă a oamenilor, raportat la viaţa pe care o duc acum, fără o schimbare radicală„, a precizat Eram.

Fostul liberal s-a luat şi de fostul coleg de partid, Gheorghe Sorescu, dar şi de şeful său de partid, Florin Ţurcanu.

Nu mă interesează prea mult activitatea lui Sorescu, ăsta. Dar am văzut cum vorbea înainte şi după campanie. Limbajul lui de lemn este acelaşi…Ceea ce mă surprinde cel mai tare, de unde obţine Ţurcanu 600 milioane pe lună din sponsorizări, de la firmele care sunt în moarte clinică. Am primit de la Portariuc un carton frumos, în care ne roagă pe noi să sponsorizăm Zilele oraşului. După ce am dat afară oameni, am redus salariile cu 25%, mă întreb unde o să ajungem„, a adăugat Romulus Eram.

El a declarat că aşteaptă binele promis, mai ales de Florin Ţurcanu, dat fiind faptul că a ajuns în fruntea Regiunii Nord Est.

3 thoughts on “Fostul consilier Eram se ia de primarul Portariuc: Vrea să facă atât de multe lucruri bune, încât nu-i iese nimic

  1. Va ustura ca ați pierdut contractele cu primăria,nu?Molii bătrâne, cât ați mai ros la bugetul orașului asta!Cât despre activitatea primarului Portariuc într-o luna de mandat ne prea cred ca aveți ce comenta,incearca sa indrepte lucrurile lasate vraiste de Flutur!Flutur nu făcuse nimic in primul mandat iar in al 2 noroc ca am intrat in UE si au venit banii!

  2. S-au trezit sa comenteze doi copii handicapati. Lucruri lasate vraiste de Flutur? Esti cu capul mai baiatule. Saracu’ asta nou sta asa de mult in Primarie ca are de invatat, habar nu are cu ce se mananca functia asta, el e vraiste total. Ca sa vezi ce a facut Flutur 8 ani trebuie numai sa iesi din casa. De la calculator, la comentarii, nu vezi nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *