Începe mutarea bolnavilor în corpul modernizat al Spitalului Judeţean. Vezi condiţiile din noile saloane!

spitalul judetean holPacienţii care sunt internaţi la Spitalul Judeţean vor beneficia de condiţii ultramoderne de cazare. Conducerea unităţii spitaliceşti a decis să mute bolnavii în noile saloane şi, totodată, să înceapă lucrările şi pe celălalt tronson al clădirii.

Ioan Bichiş, şef al Serviciului administrativ în cadrul Spitalului Judeţean, a declarat că până pe 15 august vor fi transferaţi în saloanele modernizate bolnavii de la etajele 7, 6, 5 şi 4 urmând ca în a doua parte a lunii să fie mutaţi şi bolnavii de pe etajele 4,3, 2 şi 1.

baie spitalul judetean
asa arata grupul sanitar in spital

Pacienţii vor beneficia de condiţii de cazare moderne. Un salon are doar patru paturi, grup sanitar cu duş. În plus, patul fiecărui bolnav este prevăzut cu un sistem de semnalizare pentru a apela asistentul în caz de urgenţă.

Fiecare salon este dotat cu grup sanitar, patru paturi, ca să se asigure confortul necesar pentru bolnavii internaţi, senzori de căldură pentru declanşarea sistemelor de alarmă şi intervenţie cu apă, în caz de incendiu. De asemenea, fiecare pat este dotat cu lampă de perete, cu sistem de semnalizare, pentru a chema asistentul în caz de urgenţă din camera de gardă. Salonul este prevăzut cu linoleum antibacterian, geamuri şi uşi termopan„, a spus Bichiş.

saloane spitalul judetean
asa arata noile saloane ale spitalului

Reprezentanţii spitalului spun că, în această perioadă are loc şi achiziţia de mobilier nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *