O nouă campanie de colectare a deşeurilor derulată de RoRec

colectare de deseuri RoRecAsociatia Romana pentru Reciclare RoRec, alaturi de Primaria oraşului Săveni, organizeaza o noua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), in data de 4 august.

Sambata, 4 august 2012, echipa Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec organizeaza o actiune de colectare, pentru cetatenii din orasul Săveni si din comuna Ungureni. Asociatia Rorec pune la dispozitie o serie de puncte de colectare, care vor functiona in intervalul 09.00-17.00, in urmatoarele locatii: Primaria Săveni, Scoala Generala Nr 1 Săveni, Ansamblul de locuinţe Alexandru Ioan Cuza, Scoala Generala Nr 2 Săveni, Şcoala generală din satul Chişcăreni, Şcoala Generală din satul Petricani, Şcoala Generală din satul Bozieni, Şcoala Generală din satul Bodeasa, Comuna Ungureni, Primăria Ungureni.

Vineri, 3 august, Asociatia Rorec organizează si o actiune de colectare de la institutii si invita firmele, de aceasta data, sa se debaraseze responsabil de DEEE, apeland la la serviciile Rorec.

Totodata, vineri si sambata, botosanenii pot beneficia de preluarea gratuita de la domiciului a echipamentelor electrice sau electronice voluminoase si dificil de transportat. Pentru detalii despre programarea transportului gratuit de la domiciliu, cetatenii pot apela numerele de telefon 0721.023. 521, pana sambata, 4 august, intre orele 09.00-16.00.

Toti deponentii vor participa la tombola cu premii si vor avea sansa sa castige unul dintre premiile oferite de partenerii Philips si Skil: cate 5 mixere si cate 5 masini de gaurit, pentru locuitorii din fiecare dintre localitatile participante. Pentru a afla daca au castigat, acestia sunt asteptati sambata, 4 august, de la ora 18.00, la Primăria Săveni si de la ora 17.00, la Primăria Ungureni.

In total, in cele patru actiuni derulate anul acesta de Rorec, in judetul Botoşani, locuitorii au depus peste 13 tone DEEE.

Mai multe detalii despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodata, ne gasiti si pe facebook.com/AsociatiaRoRec pentru mai multe informatii despre campanii, despre colectarea DEEE si despre un mediu curat.

Peste 600.000 kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate deja, in cadrul actiunilor desfasurate, anul acesta, in campania “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec. In 2011, au fost stranse peste un milion de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice colectate, in 220 de actiuni din 39 de judete si in sectoarele 4 si 6 din Bucuresti la care au participat, in total, peste 66.000 de cetateni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *