Absenţă în masă de la titularizare în Botoşani

mihaela hunca
Mihaela Hunca, inspector general al ISJ

Aproape 30% dintre aspiranţii la un post în învăţământ nu s-au mai prezentat, joi, la examen, deşi s-au înscris la concurs. Potrivit informaţiilor primite de la Inspectoratul Şcolar Judeţean, 73,60% dintre candidaţi au fost prezenţi în sălile de examen, adică 619 din 841 înscrişi. Până în orele amiezii, în centre nu se înregistrase niciun eveniment deosebit. Absenţe au fost înregistrate la mai multe discipline, printre care educaţie muzicală, filosofie şi logică, fizică, geografie, limba franceză, limba român, limbă engleză, discipline tehnologice.

Cea mai slabă prezenţă s-a înregistrat la disciplina educaţie muzicală specializată: muzica instrumentală, respectiv 25%. Din cei 8 înscrişi s-au prezentat doar doi. Până în prezent, nu avem semnalate cazuri de fraudă, de eliminări din examen„, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

Reprezentanţii IŞJ pun această absenţă pe seama slabei pregătiri a candidaţilor. Rezultatele concursului vor fi făcute publice pe 6 august.

One thought on “Absenţă în masă de la titularizare în Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    reprezentantii isjsa nu se supere, o fi fost si alte motive, caldura, motive de sanatate, nu e usor sa inveti pe o asa caldura si nu am inteles pt ce?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *