Încă patru directori de şcoli au demisionat din funcţii. Vezi unde!

Mihaela Hunca, inspector general ISJ 1Patru directori de şcoli au demisionat din funcţiile de conducere în ultimele două zile. Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) se va întruni, săptămâna viitoare, pentru a numi alte persoane în locul directorilor demisionari. Trei dintre demisii sunt din funcţia de director şi una din funcţia de director adjunct, iar motivele invocate au fost personale.

Unul din directorii care a demisionat se numeşte Gabriela Ursachi Dogaru, de la Şcoala Corlăteni. Şi directorul de la Şcoala Leorda, Sebastian Remus Balasan, şi-a înaintat demisia la IŞJ. Şi Şcoala Nr. 2 din Dorohoi a rămas fără director în urma demisiei lui Dan Vasile Vatamanu. Şi directorul adjunct al Şcolii Albeşti, Gabriela Buciumanu, a renunţat, joi, la funcţie.

Au invocat motive personale, de sănătate. Toată lumea invocă ori probleme de sănătate sau personale şi zic că îi împiedică să îşi exercite funcţia„, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

2 thoughts on “Încă patru directori de şcoli au demisionat din funcţii. Vezi unde!

  1. Au fost numiti dupa culoarea portocalie , iar acum la conducere nu mai sunt ,,de-ai lor”. Nu mai vor sa faca treaba in scoli pana la 1 sept. macar; si-au luat banii pt.concediu si pa! Incepe deportocalizarea!!! ceilalti directori numiti de pdl ce mai asteapta???

  2. Ceilalti directori asteapta ca doamna general sa-si de-a demisia din motive personale sau de sanatate acum in august, pentru ca asa cum ea a primit ordine sa ii execute pe directori va fi executata la fel in septembrie de … prietenii si cunostintele sale de la USL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *