Ambasadorul Belgiei va vizita, astăzi, Botoşaniul. Vezi ce probleme va ridica primarul Portariuc!

Philippe BekeAmbasadorul Belgiei în România, Philippe Beke, va vizita, joi, Botoşaniul. Diplomatul belgian va avea, la ora 10.00, o întâlnire cu reprezentanţii Primăriei Botoşani, dar şi cu oamenii de afaceri din Botoşani, la sediul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură. Întâlnirea va fi axată pe schimburi reciproce de informaţii privind posibilităţile de colaborare şi investiţii în judeţul Botoşani.

Primarul Ovidiu Portariuc are în vedere o posibilă înfrăţire a Botoşaniului cu oraşe din Belgia.

Discuţia are ca obiectiv identificarea unor oportunităţi de afaceri, dezvoltarea relaţiilor economice şi, de ce nu, mă gândesc să avansez discuţia în sensul înfrăţirii Botoşaniului cu nişte oraşe din Belgia. De ce să nu preluăm din experienţa lor din anumite zone, inclusiv de administraţie, prezentarea domeniilor prioritare prin care se poate dezvolta judeţul şi municipiul Botoşani, şi aici avem patru domenii care vor fi liniile principale pe care vom dori noi să dezvoltăm în următorii patru ani economic oraşul. Vorbim de agricultură, industrie alimentară, energie şi IT.  Dacă reuşim să aducem investititori să mişcăm aceste patru domenii, lucrurile se vor schimba în judeţ şi în municipiu„, a precizat Ovidiu Portariuc.

One thought on “Ambasadorul Belgiei va vizita, astăzi, Botoşaniul. Vezi ce probleme va ridica primarul Portariuc!

  1. Sigur, Ovi!
    Fa-ti o delegatie consistenta cu „oameni de afaceri” si faceti o tura in Belgia ,pe banii primariei. Asa era moda in mandatul predecesorului si, nu-i asa, toate partile pozitive trebuie reluate si continuate. Sa traim bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *