Primăria Botoşani va deschide un Tel Verde pentru cetăţeni. Vezi ce probleme vor putea semnala!

Primaria Botosani
Primaria Botosani

Cetăţenii municipiului Botoşani vor putea să sesizeze anumite probleme apărute în oraş prin intermediul Tel Verde. Municipalitatea va deschide o linie telefonică, la care cetăţenii vor putea apela gratuit. De asemenea, prin intermediul Tel Verde, cetăţenii vor putea solicita şi anumite informaţii, pentru a evita deplasarea sau audienţele la Primărie.

Ne gândim la un proiect în care să realizăm un Tel Verde, în care orice sesizează o groapă în asfalt să poată suna la Primărie şi să ne comunice imediat. Pe o altă linie, ni se va sesiza existenţa câinilor vagabonzi din anumite zone, pentru că procedura este greoaie şi durează. Până ne anunţă cineva, până se depune hârtia la registratură… s-ar putea să fie deja prea târziu să intervenim. Atunci, la acest telefon verde se va face sesizareea imediat. Va fi o linie cu mai multe servicii, undeva la şapte-opt servicii de genul acesta„, a precizat primarul Ovidiu Portariuc.

La acest telefon, cetăţenii vor putea lua informaţii inclusiv pe probleme ce ţin de fondul locativ.

One thought on “Primăria Botoşani va deschide un Tel Verde pentru cetăţeni. Vezi ce probleme vor putea semnala!

  1. In sfarsit , actuala conducere a primariei rezolva una din solicitarile protestatarilor din ianuarie-aprilie 2012, aceea de infiintare a acestei linii TEL-verde, unde sa se poata informa cu ceea ce-i intereseaza pe plan local la primarie, dar si unde sa poata sesiza anumite disfunctionalitaţi urgente.
    Pe cand insa, punerea in aplicare a solicitarii privind infiintarea in Piata Revolutiei a unei AGORA ???? Fostul primar, in scop electoral, o promisese ….. Cei de acum o vor pune in aplicare cred., dar cand ??? Acum ,cand Curtea Constitutionala sta sa se pronunte, simplii cetateni care au fost la referendum, ar fi putut sa-si exprime si ei un punct de vedere…..dar deocamdata nu au unde….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *