Copil de 11 ani, mort după ce a fost lovit de o maşină. Acesta se deplasa pe un skateboard. Vezi foto

Grav accident de circulaţie în localitatea Vorona, petrecut marţi noapte. Un copil de 11 ani a murit, după ce a fost lovit în plin de un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani.

Marţi seară, în jurul orelor 22:30, Marian Strugariu conducea autoturismul proprietate personală, pe D.J. 208 C, din localitatea Vorona Nouă, comuna Vorona, când a surprins și accidentat un copil de 11 ani, din comuna Vorona. Minorul  se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, în șezut pe un skateboard în același sens de mers.

  „El se juca cu nişte vecini. A venit băiatul cel mai mărişor şi mi-a spus că a dat cu maşina peste dânsul”, a declarat Elena Chelaru, bunica băiatului.

De prima dată cum l-a trântit, l-a şi omorât şi l-a târât câţiva metri sub roată”, a spus Dumitru Chelaru, bunicul victimei.

Imediat după producerea accidentului, la faţa locului a sosit şi un echipaj de la ambulanţă, însă cadrele medicale nu au putut să constate decât decesul minorului.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  Acesta   este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă,  urmând a se propune soluție procedurală.

One thought on “Copil de 11 ani, mort după ce a fost lovit de o maşină. Acesta se deplasa pe un skateboard. Vezi foto

  1. Soferii de multe ori lovesc animalele de pe sosele intentionat, de rai ce sunt. Nu zice nimeni sa-ti pui viata in pericol pentru un caine dar sa poti sa-l salvezi ,sau sa nu-l calci si sa nu vrei, asta e alta problema, carec tine de educatie , de minte si de altele. Nici nu stii daca copilul nu cumva a fost confundat cu un caine , dupa cum zice soferul, daca nu gresesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *