Varujan Vosganian: Demersul preşedintelui CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, de a evalua fiecare organizaţie este salutar

Varujan Vosganian la Biserica Armeana din Botosani
Varujan Vosganian la Biserica Armeana din Botosani

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, marţi, că demersul preşedintelui CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, de a evalua fiecare organizaţie privind modul în care s-a comportat la referendum este unul salutar, el apreciind că PSD, PNL şi PC trebuie să procedeze similar în întreaga ţară.

„În Botoşani au fost rezultate bune, dar preşedintele CJ vrea evaluarea pe fiecare organizaţie. Cred că e un demers salutar care trebuie făcut de PNL, PSD, PC în întreaga ţară. E o analiză care trebuie făcută„, a spus Vosganian.

El a menţionat că există colegi care au asumat rezultatele referendumului, referindu-se astfel la preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, care a demisionat din BPC al PNL.

„Nu putem să nu asumăm că există judeţe cu largă reprezentativitate pentru USL de la care aşteptam mai mult. Gestul lui Adomniţei e de onoare, îl respectăm, rămâne unul din liderii PNL în care PNL pune mari speranţe. A fost un exemplu de onoare. Moldova a avut o contribuţie importantă, dar avea resurse mai mari pentru a contribui cu votanţi la referendum”, a spus Vosganian.

Întrebat dacă sunt de aşteptat şi alte demisii în USL după cea a lui Adomniţei, Vosganian a spus: „E un gest înlăuntrul PNL, nu un gest al USL care şi-ar asuma astfel un eşec. Noi l-am acceptat ca atare acest gest, urmează să-l validăm în structurile interne”.

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *