Locuinţele de serviciu din Centrul vechi vor fi date în folosinţă până în toamna acestui an

Centrul Vechi din BotosaniLocuinţele de serviciu din Centrul vechi vor fi date în folosinţă până în toamna acestui an. Cel puţin asta susţin reprezentanţii Primăriei Botoşani. Viorel Iliuţă, viceprimarul municipiului Botoşani, a declarat că locuinţele respective au branşamentele făcute, însă trebuiesc date mai întâi repartiţiile pentru ca fiecare chiriaş să îşi facă contract cu furnizorii de utilităţi.

În principiu mergem pe hotărârea de Consiul Local care stabileşte ca destinaţii locuinte de serviciu, respectiv de necesitate şi aşteptăm şi finalizarea celor 36 de locuinţe sociale din Cişmea. Ne vom gândi şi la o repartiţie, însă nu am avut o discuţie decisivă cu Executivul Primăriei cum procedăm„, a spus Viorel Iliuţă.

Locuinţele de serviciu din Centrul vechi se vor închiria personalului din instituţiile aflate în coordonarea Consiliului Local, respectiv Teatrul “Mihai Eminescu”, Teatrul de păpuşi, Filarmonica Botoşani, Direcţia de Servicii Publice, Sport şi Agrement, Primăria municipiului Botoşani, Serviciul Public Local de Asistenţă Socială Botoşani şi Poliţia Locală Botoşani.

Există deja o Hotărâre de Consiliu Local privind criteriile de repartizare. Locuinţele de serviciu închiriate nu pot fi cumpărate de titulari. Ele sunt cu una, două şi trei camere şi au suprafaţa de la 30 mp până la 100 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *